Be Stylish
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Be Stylish

стил в облеклото,обзавеждането и начина на живот

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Вицове и смешки

Go down 
+6
ivanpetrov1987
ivansemkov88
ivanangelov84
Mert
harizma
siesta_del_sol
10 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next
АвторСъобщение
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female
Брой мнения : 1228
Населено място : София
Registration date : 29.06.2020

Вицове и смешки - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyПон Яну 30, 2023 2:39 pm

На сватбите в Габрово всички пазели абсолютна тишина, за да се чува музиката от сватбите в Севлиево...
кредити със сигурно одобрение,бързи кредити онлайн до 5000 лв,нови онлайн кредити,кредит без поръчител и без превод на работна заплата

Последната промяна е направена от optimeon на Пон Апр 03, 2023 11:01 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyПон Яну 30, 2023 2:40 pm

Последната промяна е направена от optimeon на Пон Апр 03, 2023 11:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyНед Фев 19, 2023 8:29 pm

- Защо си толкова весел и радостен? - Ходих на зъболекар. - И какво толкова радосно има в това? - Ами, зъболекарят не беше на работа...
всички бързи кредити,бързи кредити онлайн без проверка на цкр,бърз кредит изцяло онлайн

Последната промяна е направена от optimeon на Пон Апр 03, 2023 11:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyНед Фев 19, 2023 8:35 pm

Обява на болнична регистратура: "Болнични не даваме! Щом сте стигнали до тук, ще стигнете и до работа".
Бондинг,съдове за готвене,Зъболекар софия,кафеавтомат

Последната промяна е направена от optimeon на Нед Апр 16, 2023 11:01 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyНед Фев 19, 2023 8:39 pm

Пациент при лекар практикуващ ирисова диагностика. Лекарят поглежда окото и изрежда. - Имате цироза, спукана язва и хронична астма. - Ужас! Бихте ли погледнали и другото око? - Защо? - Защото това е стъклено.
Зъболекар цена,видео кабели,фасети,конзоли за игри

Последната промяна е направена от optimeon на Нед Апр 16, 2023 11:01 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyПон Фев 27, 2023 4:21 pm

Артист ще се снима в опасен епизод без дубльор. Притеснено пита режисьора: - Ами ако онова въже се скъса? - Ей, знаеш ли че това е много добра идея!
Офис столове,Разклонител,Logitech,Samsung

Последната промяна е направена от optimeon на Нед Апр 16, 2023 11:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyПон Фев 27, 2023 4:23 pm

- Маестро - обръща се клиентката към художника, - бихте ли нарисували заедно с мен и сина ми? - С удоволствие, но картината ще ви струва с осемдесет евро повече. - А ако го държа в скута си?
ръчни инструменти,електрически инструменти,аксес пойнт,шредер

Последната промяна е направена от optimeon на Нед Апр 16, 2023 11:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyПон Фев 27, 2023 4:25 pm

- С колко клякаш в фитнеса? - С триста... - Да, бе,  с триста кила... - Не, ..с триста зора клякам!
мастила за принтери,овлажнител за въздух

Последната промяна е направена от optimeon на Нед Апр 16, 2023 11:03 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyВто Мар 14, 2023 2:22 pm

Вуте среща Геле и го пита: - Чете ли веснико днеска? Геле: - Не съм, оти? Какво има? Вуте: - Па не знам, затуй те питам...
Κάμπινγκ ηλιακό σύστημα,Thule Tepui,η καλύτερη σκηνή στον τελευταίο όροφο,Ikamper

Последната промяна е направена от optimeon на Нед Май 14, 2023 8:10 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyВто Мар 14, 2023 2:24 pm

Двама англичани се запознават на прием. - Майлс, индустриалец, кокс и въглища - представя се единият. - Джоунс, директор на затвор - хляб и вода.
Cutie bucătărie de camping pentru mașină,echipament camping,tururi private de vin,James Baroud

Последната промяна е направена от optimeon на Нед Май 14, 2023 8:11 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyВто Мар 14, 2023 2:27 pm

- Пено, таа нощ сънувах, че ми пръжиш кюфтета. - Браво Вуте, ако слушкаш нощес мое да сънуваш, че съм ти купила и каса с бира.
Sistem solar de camping,Thule Tepui,Cel mai bun Cort de acoperis,Ikamper

Последната промяна е направена от optimeon на Нед Май 14, 2023 8:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyВто Мар 28, 2023 3:51 pm

Вчера се обадих на един приятел инженер и го попитах какво прави. Той ми отговори:
- Работя по акватермичната обработка на порцелан, стъкло и метал, в среда с контролиран стрес.
Бях впечатлена от отговора, но не го разбрах и го помолих, да ми обясни по-конкретно. Той отговори:
- Мия чинии, чаши и прибори под надзора на жена ми.
болница за рехабилитация,дамски портфейли естествена кожа,зависимост от хазарта,клиника за рехабилитация

Последната промяна е направена от optimeon на Сря Май 24, 2023 8:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyВто Мар 28, 2023 3:53 pm

Жената може безкрайно да гледа три неща. И накрая да купи седем!
Дамски колани,Как се лекува хазартна зависимост,рехабилитация,мъжки колани

Последната промяна е направена от optimeon на Сря Май 24, 2023 8:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyВто Мар 28, 2023 3:57 pm

- Георги, не пи ли достатъчно?
- Трай и сипвай, че трябва да се прибера вкъщи да се боря с... Ламята!
как да се откажа от хазарта,Детска церебрална парализа,кожени картодържатели,помощ при хазартна зависимост

Последната промяна е направена от optimeon на Сря Май 24, 2023 8:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyНед Апр 23, 2023 2:20 pm

Последната промяна е направена от optimeon на Сря Май 24, 2023 8:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyНед Апр 23, 2023 2:22 pm

Последната промяна е направена от optimeon на Сря Май 24, 2023 8:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyНед Апр 23, 2023 2:24 pm

Учените - филолози, откриха, че буквата Щ - това е самец на буквата Ш!
дамски кожени гривни

Последната промяна е направена от optimeon на Сря Май 24, 2023 8:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyНед Апр 23, 2023 2:26 pm

Бях на 6, когато станах хакер. Хакнах на баба ми кутия с бонбони и бях блокиран да не излизам три дни от нас...
шампанско,Дамски рокли,черен хайвер,дамски тениски

Последната промяна е направена от optimeon на Сря Май 31, 2023 9:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyНед Май 14, 2023 9:19 pm

Отива Червената шапчица при баба си: - Здравей, бабо, нося ти топла питка с масълце! - Питка ли? - казва бабата.- Аз не те ли пратих за пържени картофки и бирички?
калций,ксилитол,стевия,бабини зъби

Последната промяна е направена от optimeon на Чет Юни 15, 2023 2:01 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyНед Май 14, 2023 9:21 pm

В училище: - Госпожо, аз Ви нарисувах! - Браво, Иванчо, браво! А сега ми нарисувай и дрехите!
мио-инозитол,холин,желязо,сулфорафан

Последната промяна е направена от optimeon на Чет Юни 15, 2023 2:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyПет Май 19, 2023 10:32 pm

Купил един мъж крава. След време я води при ветеринар:
- Млеконадоя е добре, храни се добре, послушна е... в общи линии всичко е нормално, но когато я заведа при бика - сяда си на задницата и не мърда.
- Да не сте я купили от Перник?
- Да, от Перник, а как се досетихте?
- Жена ми е оттам.
пропионова киселина,омега 3 за деца,пчелно млечице за деца,омега от водорасли

Последната промяна е направена от optimeon на Чет Юни 15, 2023 2:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyПет Май 19, 2023 10:38 pm

Испания, Памплона.
По време на традиционното надбягване с бикове по улицата, трима туристи от Перник върнали стадото бикове обратно в обора.
трифала,ниацин,златен корен,маточина

optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyПет Май 19, 2023 10:42 pm

- Учителю Бай, защо всички говорят, че китайците сме еднакви?
- Учителя Бай го няма, аз съм леля ти Хой.
женшен,фибри,борови връхчета,джинджифил
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyЧет Юни 22, 2023 3:15 pm

Шивач пита клиент:
- Ти женен ли си?
- Да.
- Значи записвам - таен джоб в хастара.
ипотечен кредит,кредит без лихва,ипотечен кредит калкулатор,Колан за херния

Последната промяна е направена от optimeon на Пон Юли 17, 2023 5:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 EmptyЧет Юни 22, 2023 3:19 pm

Защо една жена плаче?
10% - от мъка
10% - от щастие
80% - "Много добре знаеш защо!"
бързи кредити,Колан за след раждане,рефинансиране на кредит,Колан за дискова херния

Последната промяна е направена от optimeon на Пон Юли 17, 2023 5:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 9 Empty

Вицове и смешки
Върнете се в началото 
Страница 9 от 13Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Be Stylish :: Лайфстайл :: Хоби и свободно време-
Идете на: