Be Stylish
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Be Stylish

стил в облеклото,обзавеждането и начина на живот

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Вицове и смешки

Go down 
+6
ivanpetrov1987
ivansemkov88
ivanangelov84
Mert
harizma
siesta_del_sol
10 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next
АвторСъобщение
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female
Брой мнения : 1228
Населено място : София
Registration date : 29.06.2020

Вицове и смешки - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyСъб Юли 24, 2021 4:57 pm

Мъж присъства при раждането. Когато жената почнала да ражда, той припаднал, свестили го, после пак припаднал. Накрая му казват:
- Поздравления! Станахте татко!
- Какво е? Момче?
- Не, момиченце!
- Слава Господи! Поне няма да се мъчи, както аз!
dewalt,груб строеж,хари потър,Българско спално бельо

Последната промяна е направена от optimeon на Пет Авг 13, 2021 7:48 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyСъб Юли 24, 2021 4:59 pm

Събудих се сутринта и си помислих:
- Ще стана, планини ще поместя...
После се обърнах на другата страна и си викам:
- Бе к'во ше ѝ се меся на природата, нека си стоят...
Алуминиева ламарина,бетонобъркачка,магазин за комикси ,прибори за хранене

Последната промяна е направена от optimeon на Пон Авг 09, 2021 8:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyЧет Юли 29, 2021 2:00 pm

Между приятелки: - Представяш ли си, три години нямах идея къде и с какво се занимава мъжът ми вечер. А вчера се прибрах рано и се оказа, че той си е вкъщи!.
круиз,смарт часовник,канцеларски материали,4х4 гуми / гуми 4х4

Последната промяна е направена от optimeon на Вто Авг 17, 2021 10:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyЧет Юли 29, 2021 2:06 pm

През 1874 г. хокеистите за пр в път започнали да ползват протектор за слабините. През 1974 г. за първи път ползват каска – минали са 100 години, докато съобразят, че мозъкът също е жизнено важен орган.
круизи цени,bluetooth слушалки,faber-castell,гуми 4х4 офроуд

Последната промяна е направена от optimeon на Вто Авг 17, 2021 10:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyЧет Юли 29, 2021 2:11 pm

Между приятелки: - Представяш ли си, три години нямах идея къде и с какво се занимава мъжът ми вечер. А вчера се прибрах рано и се оказа, че той си е вкъщи!.
круиз Дубай,bluetooth тонколона,флумастери,гуми за кал

Последната промяна е направена от optimeon на Вто Авг 17, 2021 10:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyВто Авг 03, 2021 8:42 pm

В бюрото по труда.
- Госпожице, спешно ми трябва каквато и да е работа. Имам жена и пет деца!
Госпожицата влиза в положението на безработния:
- А какво друго можете да правите?
best beach in halkidiki,Дамски нощници,Инверторни климатици,tweed 3 piece suit

Последната промяна е направена от optimeon на Чет Авг 19, 2021 8:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyВто Авг 03, 2021 8:54 pm

Снощи комшийката дойде вкъщи да пита жена ми за тайната на нейния тиквеник, а жена ми ѝ каза:
- Ние с моя мъж тайни нямаме!
luxury resort halkidiki,мъжки слипове,Пречистватели на въздух,Men's leather biker jackets

Последната промяна е направена от optimeon на Чет Авг 19, 2021 9:03 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyВто Авг 03, 2021 8:56 pm

Преди среща:
- И как да те позная?
- Като видиш жена да приближава и си помислиш: "Само да не е тая!" – е, точно тази ще съм аз!
five star hotel mount athos,памучно бельо,Термопомпи,Мen's leather jackets

Последната промяна е направена от optimeon на Чет Авг 19, 2021 9:03 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyЧет Авг 05, 2021 11:26 am

Франция, Париж. Жена спира с колата си на червен светофар. Светва жълт, зелен, пак червен - колата не помръдва. Приближава се полицай и любезно я пита:
– Може би мадам предпочита някакъв друг цвят?
summer holiday halkidiki,Комплект мъжки боксерки,Formal Shoes for Men ,tavern in halkidiki

Последната промяна е направена от optimeon на Чет Авг 19, 2021 9:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyЧет Авг 05, 2021 11:27 am

Пия си кафето и слушам от кухнята 4-годишната си дъщеря: - И моля те, мамо, не ми крещи, аз не съм ти татко, хич няма да ти мълча!
забавни мъжки боксерки,places to eat in mount athos,макси бельо,restaurants in mount athos

Последната промяна е направена от optimeon на Чет Авг 19, 2021 9:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyЧет Авг 05, 2021 11:43 am

В магазин влиза въоръжен сексуален маниак и крещи:
- Сега ще изнасиля някого! Мадам, Вие как се казвате?
- Мария...
- Вас няма да изнасиля, майка ми се казва Мария. А ти, бе младеж, как се казваш?
- Иван. Но всички ми казват Мария...
най-добра оферта,инфо уебсайт,информация,избери линк

Последната промяна е направена от optimeon на Сря Авг 25, 2021 1:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyСъб Авг 07, 2021 6:25 pm

Две блондинки си говорят: - В началото си мислех, че той ми изневерява, а сега разбрах, че той с мен й изневерява на нея. Така ми стана хубаво...
локални новини,топ мнение,избери намаления,полезни интернет страници

Последната промяна е направена от optimeon на Сря Авг 25, 2021 1:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyСъб Авг 07, 2021 6:28 pm

- Ние с жена ми имаме уговорка - единия ден ходя до магазина аз, на другия пазарува тя. - И какво, доволен ли си? - Ами да - единия ден пием, на другия замезваме.
полезни линкове,прочети,избери оферти,оферти отзиви

optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyСъб Авг 07, 2021 7:02 pm

Поради силния вятър днес републиканското по парашутизъм премина в европейско.
прочети информация,работодател онлайн,вземи уебсайт,цени линк

Последната промяна е направена от optimeon на Сря Авг 25, 2021 1:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyЧет Авг 19, 2021 3:29 pm

Мъж отива на психиатър и признава, че има самоубийствени наклонности. - Изведнъж ме обзема желание да се самоубия - казва той. Никога не знам кога ще ми се случи. - Хммм - отвръща психиатърът. - При тези обстоятелства е най-добре да ми платите предварително.
шампоан против косопад,Чорапогащници,уника,копринени шалове / копринен шал

Последната промяна е направена от optimeon на Пет Сеп 03, 2021 7:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyЧет Авг 19, 2021 3:34 pm

- Ако не спрете да пушите, няма да доживеете до 70 години! - Ама аз съм на 75! Моят дядо пушеше до 95 години! - Е, а после умря, нали? - Не, загуби си лулата!
мицеларна вода,медицинска застраховка,коприна / естествена коприна / шалове от естествена коприна,околоочен крем

Последната промяна е направена от optimeon на Пет Сеп 03, 2021 7:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyВто Авг 24, 2021 12:20 pm

Бистро "Философска среща". Идва сервитьорката:
- Едно кафе без сметана.
- Сметаната свърши. Мога да Ви донеса кафе без мляко.
мърчандайзинг услуги,бондове,хронометър,пране на мека мебел

Последната промяна е направена от optimeon на Сря Сеп 15, 2021 5:47 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyВто Авг 24, 2021 12:23 pm

Без шофьорска книжка, без застраховка, без технически преглед, без предпазен колан. За кое напред да пиша акта?
- Пиши, че не си ме видял!
отпушване на тоалетни,мърчандайзинг,застраховка професионална отговорност / професионална отговорност,основно почистване

Последната промяна е направена от optimeon на Сря Сеп 15, 2021 5:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyВто Авг 31, 2021 2:44 pm

- Отче, вчера жена ми е идвала да се изповядва пред теб... Изневерява ли ми? Моля те, кажи ми! - Не мога! Има тайна на изповедта, така че върви си с мир, елене наш!
отпушване на мивки,мърчандайзинг в търговски вериги,здравнa застраховкa,почистване на офис

Последната промяна е направена от optimeon на Сря Сеп 15, 2021 5:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyВто Авг 31, 2021 2:51 pm

- Докторе, как са нещата при мен?
- Ами как да Ви кажа... може да вземете кредит.
- Но аз няма как да го погасявам!
- Няма и да Ви се наложи...
фирма за отпушване на канали,мърчандайзинг фирми,международна здравна застраховка,фирма за почистване

Последната промяна е направена от optimeon на Сря Сеп 15, 2021 5:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyСъб Сеп 04, 2021 5:31 pm

Ловец се оплаква на жена си: - Отивам аз на лов, вървя из гората и гледам насреща лисица! Вдигам пушката и бам - гръмвам я! Приближавам се да видя, и какво мислиш - то не било лисица, а куче... Коварни животни са това лисиците, ей...
смарт часовник apple,детски бански,топ матраци,samsung watch

Последната промяна е направена от optimeon на Вто Сеп 28, 2021 8:58 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyСъб Сеп 04, 2021 5:33 pm

Овчар пасе стадо овце. Изведнъж се разнася звън на мобилен телефон. Всички овце се обръщат към овчаря и го гледат с недоумение.  Той бърка в торбичката, вади телефона: - Ало, да? Аз съм - обръща се към овцете. - За мен е.
суичър за момиче,Бебешки колички,аксесоари samsung,детска шапка

Последната промяна е направена от optimeon на Вто Сеп 28, 2021 8:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyСъб Сеп 04, 2021 5:39 pm

Рибар се хвали пред колеги: - Само едно ще ви кажа... като извадих шарана, нивото на язовира спадна с половин метър
Шкафове за баня,безжични слушалки,детски пижами,Фурни за вграждане

Последната промяна е направена от optimeon на Вто Сеп 28, 2021 8:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyПет Сеп 17, 2021 8:44 pm

Трите най малки книги в света: македонска история, сомалийска готварска книга и цигански кодекс на труда.
всичко за новородени бебета,Секции,Кухненски шкафове,Холни маси

Последната промяна е направена от optimeon на Вто Сеп 28, 2021 9:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 EmptyПет Сеп 17, 2021 8:48 pm

Между приятелки:
- Знаеш ли? Моят ми каза, че ако разбере, че му изневерявам ще ме убие! От тогава нищо не му казвам. Вече седем пъти го спасявам от затвора!
- Ох Миме, ти си светица!
Гардероби,Абсорбатори,Детски легла,бебешко легло

Последната промяна е направена от optimeon на Вто Сеп 28, 2021 9:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Вицове и смешки   Вицове и смешки - Page 3 Empty

Вицове и смешки
Върнете се в началото 
Страница 3 от 13Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Be Stylish :: Лайфстайл :: Хоби и свободно време-