Be Stylish
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Be Stylish

стил в облеклото,обзавеждането и начина на живот

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

какъв е ефектът от домашното насилие

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
sunset123
Влизам в ритъм
Влизам в ритъм

Other / Decline to state
Брой мнения : 129
Населено място : Петрич
Registration date : 22.10.2023

какъв е ефектът от домашното насилие Empty
ПисанеЗаглавие: какъв е ефектът от домашното насилие   какъв е ефектът от домашното насилие EmptyПет Ное 08, 2024 9:33 pm

Привет. Темата за домашното насилие винаги е представлявала интерес за мен Съчувствам на жертвите и не мога да си представя какво е да съм на тяхното място. Но въпрсът ми към вас е по скоро в друга насока, но все пак свързана с това. Гледах едно предаване, което още повече събуди интереса ми и искам да науча повече по следния въпрос: Какъв е икономическият ефект от домашното насилие в глобален мащаб? Ще се радвам, ако някой от вас е запознат с темата и ми съдейства с информация. Благодаря предварително на отзовалите се.
Върнете се в началото Go down
https://gumi1.bg/
Srock112
Всичко ми е ясно
Всичко ми е ясно

Male
Брой мнения : 186
Населено място : Sofia
Registration date : 08.08.2022

какъв е ефектът от домашното насилие Empty
ПисанеЗаглавие: Re: какъв е ефектът от домашното насилие   какъв е ефектът от домашното насилие EmptyСъб Ное 09, 2024 7:34 pm

Здравей. Според проучвания, на които скоро попаднах, т.к. и на мен тази тема ми е интересна, насилието, основано на пола, води до значителни икономически разходи. В Европейския съюз тези разходи възлизат на около 226 милиарда евро годишно. Освен това, между 21% и 60% от жертвите на насилие от интимни партньори губят работата си поради последиците от насилието, което негативно влияе на икономическата им независимост. Ако искаш да прочетеш допълнително по темата, виж тази публикация. Според мен е много интересна.
Върнете се в началото Go down
https://on-parliament.com

какъв е ефектът от домашното насилие
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Be Stylish :: Лайфстайл :: Взаимоотношения-
Идете на: