Be Stylish
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Be Stylish

стил в облеклото,обзавеждането и начина на живот

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

почистване на чувствителна кожа?

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
sunset123
Влизам в ритъм
Влизам в ритъм

Other / Decline to state
Брой мнения : 129
Населено място : Петрич
Registration date : 22.10.2023

почистване на чувствителна кожа? Empty
ПисанеЗаглавие: почистване на чувствителна кожа?   почистване на чувствителна кожа? EmptyПон Сеп 16, 2024 3:20 pm

Привет. Моля за съвет от вас. Какви козметични продукти са най-подходящи за почистване на чувствителна кожа? Смяних няколко продукта, но кожата ми не се повлияваше добре от тях. Ще се радвам, ако споделите с мен за някои изпитани от вас продукти. Благодаря ви предварително.
Върнете се в началото Go down
https://gumi1.bg/
europe
Напредвам
Напредвам

Other / Decline to state
Брой мнения : 86
Населено място : София
Registration date : 29.06.2023

ПисанеЗаглавие: Re: почистване на чувствителна кожа?   почистване на чувствителна кожа? EmptyВто Сеп 17, 2024 1:41 pm

Здравей. За почистване на чувствителна кожа е най-добре да се използват продукти, които не съдържат агресивни химикали. Мицеларната вода е отличен избор за премахване на грим и замърсявания, без да дразни кожата. Нежните пяни и гелове също са подходящи, защото почистват кожата, без да нарушават естествения й баланс. Тези продукти са особено полезни за хора, които се борят с акне или други проблеми на кожата. Посети тази статия, за да прочетеш още подробности по темата. Дано ти е от полза.
https://activsport.net/
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female
Брой мнения : 1228
Registration date : 29.06.2020

ПисанеЗаглавие: Re: почистване на чувствителна кожа?   почистване на чувствителна кожа? EmptyНед Сеп 29, 2024 12:00 pm

супер статия
optimeon
Това е любимият ми форум
Това е любимият ми форум

Female
Брой мнения : 1228
Registration date : 29.06.2020

ПисанеЗаглавие: Re: почистване на чувствителна кожа?   почистване на чувствителна кожа? EmptyНед Сеп 29, 2024 12:06 pm

супер полезна инф
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: почистване на чувствителна кожа?   почистване на чувствителна кожа? Empty

почистване на чувствителна кожа?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Be Stylish :: "Борба с природата" :: Козметика-
Идете на: