potrebitel24 Всичко ми е ясно
Брой мнения : 183 Age : 23 Населено място : Varna Registration date : 17.11.2022
| Заглавие: хранителните добавки при синдром на пропускливите черва? Сря Авг 28, 2024 11:55 am | |
| Привет. Някой от вас знае ли, как могат да помогнат хранителните добавки за справяне с пропускливите черва? Ще се радвам ако ми съдействате с мнение или насока. Блаодаря ви. | |
|
richi Всичко ми е ясно
Брой мнения : 164 Age : 34 Населено място : Варна Registration date : 18.07.2023
| Заглавие: Re: хранителните добавки при синдром на пропускливите черва? Чет Авг 29, 2024 8:46 am | |
| Здравейте. Хранителните добавки като глутамин, който подпомага възстановяването на чревната лигавица, цинк за имунната функция и възстановяване на тъканите, куркумин с противовъзпалителни свойства и пробиотици за поддържане на баланса на чревната микрофлора могат да бъдат полезни за справяне с пропускливите черва. Още по темата, можете да прочетете в тази публикация -> https://www.lechitel.net/propusklivi-cherva/ | |
|
optimeon Това е любимият ми форум
Брой мнения : 1228 Age : 29 Населено място : София Registration date : 29.06.2020
| Заглавие: Re: хранителните добавки при синдром на пропускливите черва? Пет Окт 11, 2024 7:20 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: хранителните добавки при синдром на пропускливите черва? | |
| |
|